Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Ik zelf zou kiezen voor Bandicam want het is een programma met een resolutie optie en veel meer.
goeie snelkoppelingen en draait zonder veel van je computer te vragen.

http://www.bandicam.com/
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Ja hoor, er zijn talloze van die programma's. Maar wanneer je geen logo van de maker van het programma in beeld wilt zien en meer mogelijkheden wilt hebben (o.a. langere opnametijd), dan zul je een betaalde versie moeten nemen.

Gratis programma's met beperkte mogelijkheden zijn o.a. Jing (http://www.techsmith.com/jing.html) en Cam Studio (http://camstudio.org/). Betaald bieden ze extra mogelijkheden. Een andere prima optie is SnagIt (maar daarvan bestaat alleen een betaalde versie): http://www.techsmith.com/snagit.html
(Lees meer...)
Pieter2011
11 jaar geleden
Ik raad aan Action! schermrecorder en streaming software
https://mirillis.com/en/products/action.html
Action! schermrecorder kan streaming en real-time opname van Windows-bureaublad in een superieure HD-videokwaliteit. Met Action! u kunt uw gameplay, webspeler video's opnemen en streamen, muziek opnemen, screenshots maken, webcams toevoegen, commentaar op microfoon ... en nog veel meer!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding