Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan ik een fotoreeks,die via hotmail postvak in binnenkomt,omzetten naar mijn bestand op Sky Drive als album ?

Betr: een fotoreeks die ik kan bekijken en downloaden.

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
1.2K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Als album op SkyDrive...? Waarschijnlijk is het je bedoeling dat anderen de foto's op een "gezellige manier" kunnen bekijken en eventueel kunnen downloaden?
Dat gaat niet lukken, denk ik. Je kunt van die foto's wél een diashow of video maken die je op SkyDrive zet, maar dan kun je de foto's niet downloaden. Tenzij je de originele foto's ook op SkyDrive plaatst en je bij elke afbeelding in de video/diashow de nummers of namen van de foto's zet.

Veel handiger is om je foto's (in de originele grootte) op Picasa Webalbums te zetten:
https://accounts.google.com/ServiceLogin?hl=nl&continue=https%3A%2F%2Fpicasaweb.google.com%2Flh%2Flogin%3Fcontinue%3Dhttps%253A%252F%252Fpicasaweb.google.com%252Fhome&service=lh2<mpl=gp&passive=true
Je kunt daar inloggen met je Google accountgegevens.
Als je Picasa ook op je pc installeert, kun je met één druk op de knop de foto's naar het gewenste webalbum uploaden. (Bij het uploaden moet je wél aangeven dat je het oorspronkelijke fotoformaat wilt behouden!).

Je kunt het album openbaar maken of alleen toegankelijk voor mensen die je de link hebt gestuurd. Wanneer je in zo'n album (linksboven) op "Diavoorstelling" klikt, krijg je een mooi beeld van alle foto's (die je dus ook kunt downloaden). Hier een voorbeeld:
https://picasaweb.google.com/Zomerzon69/TexelHetStrand?authuser=0&feat=directlink
(Lees meer...)
Pieter2011
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Bedankt voor je hulp

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding