Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Als je een laptop online koopt op een Belgische site, heeft die dan een AZERTY of QWERTY toetsenbord?

Ik wil een laptop kopen op DELL.com/be. Ik heb er een op het oog die tot morgen nog over 30 euro korting beschikt. Ik kan niemand van DELL bereiken omdat alles gesloten is, typisch dus. Ik vind het verschrikkelijk vervelend maar ik vind gewoon nergens of de laptop een AZERTY toetsenbord heeft of niet. Sommigen zeggen dat het een QWERTY zal zijn omdat dat een europese regel is. Maar volgens mijn broer is het op .be sites altijd AZERTY.. Iemand die mij met zekerheid kan zeggen welk toetsenbord de laptop zal hebben? Bedankt!

http://www.dell.com/be/p/inspiron-15-3542-laptop/pd?oc=cn54227&id=893b55de-ac04-4ef2-bf1a-aee42500ef81&c=be&l=nl&s=dhs&cs=bedhs1

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
1K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

alle toetsenborden die in België verkocht worden hebben een azerty klavier,je laptop zal dus ook azerty zijn.(eigen ervaring als belg)
(Lees meer...)
fremar
9 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Bedankt!! Is dat dan zo logisch dat het er niet bijstaat?
SimonV
9 jaar geleden
In België worden vaak toetsenborden verkocht met een Amerikaanse indeling.
http://www.replacedirect.be/qwerty-naar-azerty.html
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Oke, dus ik ben dan weer niet zeker?
Poet
9 jaar geleden
Dell weet uiteraard dat hier een issue ligt. Mogelijk letten ze op het land van de persoon die bestelt. Maar inderdaad: het is onzeker en ik zou het toch eerst vragen
fremar
9 jaar geleden
Standaard in België en Frankrijk is Azerty,als er dus niets vermeld staat bij de laptop die je koopt dan is dat om dat standaart azerty is.Je kan wel een qwerty kopen in Belgie maar dan zal dit daar expleciet bij vermeld staan zoals hier bv:
http://www.laptopshop.be/category/52995/qwerty-laptops.html
SimonV
9 jaar geleden
Dell lijkt wel rekening te houden met de Belgen met AZERTY:
http://www.bol.com/nl/l/computer/laptops-dell/N/4770+4289368057/filter_N/4283586291/index.html en hier: "De Belgen krijgen de Azerty geleverd":
http://nl-nl.forum.ibood.com/products/14028-del-5110-9994be/

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding