Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe verwijder ik deze administrator prompt?

Telkens als ik iets wil verwijderen, kopieëren of wil bewerken krijg ik dit bericht. Ik heb volledige toegang op mijn computer, UAC staat uit en toch krijg ik dit bericht. Ik ben overigens het enige account op de computer en dus ook administrator.

http://i.imgur.com/iTA2MAo.png

Ik kan gewoon op ‘doorgaan’ drukken en dan wordt de actie alsnog voldaan. Maar ik zet dit bericht liever helemaal uit, want het is compleet nutteloos.

Heeft iemand hier een oplossing voor?

Toegevoegd na 1 uur:
PS: Dit is Windows 10 !

Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
545

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Toevallig vandaag hier ook tegen aan gelopen.

Het bericht zelf zegt dat je toestemming moet geven om het te wijzigen. Er zit een knop 'Doorgaan' waarmee je dus die toestemming geeft. Ik ga er al vanuit dat je dit hebt geprobeerd maar je weet maar nooit hé.

Optie twee is de afbeelding volgen. Het eerste menu is rechtermuisknop op de map en eigenschappen aan klikken. Hier ga je naar beveiliging, dan naar geavanceerd. In dit menu ga je naar eigenaar, dan naar bewerken. Selecteer hier je gebruikers account, dan oké. Voor mij werkte dit, hopelijk ook voor jou.

Toegevoegd na 1 minuut:
Ik zie dat mijn afbeeldingen er niet bij verschijnen...
hier de link: http://imgur.com/qieBtNC

Toegevoegd na 3 minuten:
http://imgur.com/4HdbEOs
http://imgur.com/Sl6GTy5
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding