Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wie weet hoe ik Silverlight kan installeren ?

Ik krijg elke keer een foutmelding over het systeem. Ik zal ongetwijveld een verouderd ssyteem hebben, maar is het dan ook mogelijk filmpjes te bekijken of ander programma?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Software
1K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Meestal als je een silverlight clip ziet staat er ook onder afspelen in bijvoorbeeld flash player of media player misschien moet je dat proberen
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Op de meeste pc's en browsers kun je Silverlight probleemloos installeren; kijk maar even in onderstaand lijstje. Heb je nou bijvoorbeeld toch toevallig Windows XP met Internet Explorer 9, installeer dan even een tweede browser, b.v. Chrome of Firefox:
http://www.google.nl/chrome/
http://www.mozilla.org/nl/firefox/fx/
Die kun je probleemloos allemaal tegelijk laten draaien. Wat de ene niet kan, kan de ander wel!

Kijk ook even of Silverlight al geïnstalleerd is (via Start > Configuratiescherm> Software/Alle programma's; je vindt het onder de M van Microsoft). Als het niet (goed) werkt, verwijder het daar dan, start je pc opnieuw op en installeer de meest recente versie:
http://www.microsoft.com/silverlight/
(Lees meer...)
Plaatje bij antwoord
Pieter2011
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding