Hoe kan ik een appelkruimeltaart het best een nacht bewaren met deze warme temperaturen?? En hoe zorg ik dat de appelkruimeltaart heel blijft?
Ik wil een appelkruimeltaart maken voor iemand die hem morgen wilt. Alleen sta ik morgen met mijn moeder op de oldtimermarkt hier in moerdijk en heb ik dan geen tijd om hem te bakken.
Daarom 2 vragen:
Wat is de beste optie om hem te bewaren? Kast, koelkast of toch als hij is afgekoelt in de oven.
En hoe krijg ik hem heel uit de springvorm want ik heb al 2x een appeltaart aan iemand anders gegeven alleen deze scheurt dan aan de zijkant en bovenkant ook al heb ik er 4 taartopschep dingen onder. (Dacht zelf aan meer deeg maken voor zijkant en bovenkant of misschien de flappen, knipte ik eerst weg, van het bakpapier laten zitten en hem daarmee optillen maar nog niet uitgeprobeert)
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.