Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waarom zeggen ze dat je chagerijnig bent als je ongesteld bent?

Ik ben nooit chagerijnig. Gewoon normaal of zelfs nog wel vrolijk

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
871

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

'Ze' zeggen dat omdat het voor een heleboel vrouwen wel geldt. Die zijn vlak voor, of tijdens de menstruatie iets prikkelbaarder dan de rest van de maand. Sommige vrouwen kunnen de klok er op gelijk zetten hoe hun humeur zich ontwikkelt. Hormonen kunnen een hele grote invloed hebben op je stemming.

Fijn voor jou dat je er geen last van hebt!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Hormonen zijn van invloed op je stemming maar het is een goede vraag want behalve vrouwen (dat zijn er weinig) die er niks van merken, ken ik NIEMAND die vrolijker wordt dan normaal. Wat ik er mee associeer én om me heen zie is: humeurig, ruzie zoeken, huilering, erg aanhankelijk en hangerig, snel aangebrand etc etc klink allemaal niet best toch
(Lees meer...)
amigo
13 jaar geleden
"Ze" zeggen wel vaker wat. Maar als je ongesteld bent, kan het voorkomen dat je onderhevig bent aan stemmingswisselingen. En dan kan je best een tikje chagrijnig zijn. Maar dat gaat vanzelf weer over. :-)
Voor meer informatie over ongesteld zijn verwijs ik je graag naar de link hieronder.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding