Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

hoe krijg je die vervelende popups weg?

mijn pop-upblokker staat aan, en toch heb ik veel last van ongewenste meldingen op sites. daarnet nog zocht ik iets op, en kreeg de melding dat ik de miljoenste bezoeker was en een prijs had gewonnen. Ik kon dat irritante flashy bericht op geen enkele manier wegklikken.... en daardoor de website niet raadplegen.
is er iets aan te doen?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
1.4K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Je kunt een extra popup-blocker installeren. Voor Firefox raad ik je AdBlock Plus aan, die haalt echt bijna alles weg. Als er iets doorheen komt, kun je zelf aangeven dat alles van die map op die site vanaf nu ook moet worden geblokkeerd.

Als je goed met computers overweg kunt, en ook complexere programma's kunt installeren en configureren, kun je ook Privoxy installeren. Bij mij is dat een welkome aanvulling op AdBlock Plus. Privoxy blokkeert namelijk ook veel ongewenste sites/popups.

Toegevoegd na 1 minuut:
 
Ook BetterPrivacy bewijst goede diensten bij Firefox.
(Lees meer...)
Cryofiel
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Ja, AdBlock Plus is super, je ziet direct ook die vervelende reclames hier op GV niet meer.
Cryofiel
13 jaar geleden
Kan kloppen. Ik weet nooit of dat nou door AdBlock Plus of door Privoxy komt. Zo te horen is dit dus een verdienste van AdBlock Plus.

Andere antwoorden (1)

ik gebruik Firefox met standaard instellingen en heb helemaal geen last van pop-ups.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding