Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat is een goed apparaat om muziek mee op te nemen, en dan gaat het om gitaarspel? (akoestisch & electrisch)

Toegevoegd na 13 minuten:
dus dat ik gitaar speel en het met dat apparaat opneem, en het vervolgens op de computer zet. ik wil goeie kwaliteit!

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Muziek
1.9K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Een portable mp3 recorder (neemt over het algemeen ook wav op), op een SD kaart. Ik heb zelf een Zoom H4 (verkopen ze niet meer bij Feedback helaas, maar wel andere varianten). Het voordeel is dat je 'm makkelijk mee kan nemen. Ik neem er ook al m'n repetities en optredens mee op. Vaak zet ik het dezelfde avond nog op een ftp-servertje zodat mijn bandgenoten er ook van kunnen genieten... eh... leren meestal ;->

Als je gewoon thuis achter je computer wil opnemen is ook bijna iedere externe geluidskaart goed. Tascam maakt simpele interfaces. Als er een "instrument in" op zit, zit je eigenlijk al goed. Voor ongeveer 120 euro kan je dingen kopen die makkelijk goed genoeg zijn.

De Zoom H4 (de meeste portable recorders) kan je ook direct in je PC prikken, dan is het ook een externe USB geluidskaart. Ideaal...!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Als je een macbook hebt kan je garageband downloaden, is echt een fijn programma. Je kan opnemen en omzetten in mp3 en ook nog allemaal dingen mixen. Volgensmij kan je hem ook voor windows downloaden, moet je maar ffe kijken!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Als je windows hebt kun je widows music maker kopen
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding