Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat voor straf kan de gevallen imf top man verwachten?

Al word hij veroordeeld wat voor straf kan hij verwachten?
En zou er een conflict kunnen komen tussen frankrijk en de vs?
Zou hij ook worden uitgeleverd naar frankrijk? Hoeft hij daar dan alleen de straf uit te zitten die wordt gegeven voor een dergelijk misdrijf in frankrijk?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Overig
828

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Imago schade ,z'n baan .in Frankrijk toch wel lastig om vr president tegaan .dan moet er nog een veroordeling volgen ,dat kan heel lang duren ,het kan ook nog een deal worden wat€ vh kamer meisje en een boete vr dsk .Amerika zit ook met de zaak in z'n maag ,ze wllen er van af schuldig of niet ,de relatie met Frankrijk is veel belangrijker dan het recht .het ging net btr daarmee .het dient geen enkel doel vr Amerika (lijkt mij)om die dsk tebelasten ,hij liep in de pas van Amerika .een heel hoge boete ,een schikking ,en een straf gelijk aan de borg periode .
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Oja nee niet de straf van Frankrijk maar wel de straf evt in Frankrijk
Ligt Prequer, VS kan zich niet veroorloven hem met een milde straf het land uit te gooien (klasse justitie). Maar zit ook niet te wachten op een 'show' rechtzitting.

Het zal wel zijn woord (vrijwillig) tegen haar woord (verkrachting). Symbolische straf met smartegeld en als ongewenst persoon het land uit.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
De people's jury heeft 't al nodig gevonden om strafvervolging tegen DSK in te stellen..
Als de jury DSK straks unaniem schuldig vind : zijn de rapen gaar voor DSK op zoiets staat 25jaar en vergeet niet in de US tellen ze alles op 1
Dus in dit geval aanranding,vrijheidsberoving,mishandeling & verkrachting alleen al op het laatste delikt dus tot 25jaar spinhuis !
Ook speelt mee dat Frankrijk Roman Polanski nooit heeft uitgeleverd aan de US en dat zit ze niet lekker !
Ze hadden bij die dame DSK's jongeheregelei aangetroffen dus voor hem is te hupen dat net zoals bij O.J.Simpson DSK's raadsheren de jury kunnen overtuigen van : 'reasonble doubt' en de jury niet unaniem tot'n oordeel schuldig komt : dan word hij vrijgelaten !
Zoniet dan hangt DSK en heeft de komende tijd zijn eten op tijd maar zal heel weinig vrouwelijks schoons tegenkomen !
Ik zie het somber in voor DSK !
Maar ja : als je puddingbux iemand vol spuit met jouw eigenmaakte jongeheregelei is dat enigszins moeilijk te verklaren als de ontvangende partij daar niet van gediend is !
Ook om dit soort vrijpostigheden in te dammen is zeker voor DSK 'n wijs lesje meer dan verdiend !

groet Simon
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding