Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoeveel is een Hitlerpostzegel waard?

Ik heb een grote postzegelverzameling en daarbij ook een poszegel van het Duitse Rijk. Bovenin staat een 6 en onderin 'deutsches reich. In het midden het gezicht van Hitler. Weet er iemand de waarde ervan en misschien ook wat extra informatie? Hij is al wel bestempeld. Alvast bedankt.

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
21.7K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

De waarde zal een paar cent zijn. Om historische redenen zijn deze postzegels natuurlijk wel interessant, maar om begrijpelijke redenen, zullen thema- of landen-verzamelaars toch eerder voor Zwitserland of bloemen kiezen. De vraag is dus niet groot, en daarom brengt dit spul ook nauwelijks iets op.

Hieronder een link: daar wordt zoiets aangeboden. Als ik het goed begrijp, dan is die advertentie er 2 maanden geleden neergezet en zijn er nog steeds geen biedingen. Dat zegt natuurlijk wel wat. Ook rechts zie je in "bekijk ook", dat de vraagprijs voor deze postzegels niet hoger is dan een paar centen.

http://postzegels-munten.marktplaats.nl/postzegels-europa-duitsland/449737946-deutsches-reich-diverse-hitler.html

De hele postzegelmarkt is een beetje ingestort. Er zijn veel postzegels, en weinig verzamelaars. En dat heeft tot gevolg dat het allemaal niks meer opbrengt. Postzegels verzamelen moet je doen voor de lol, en zeker niet (meer) voor het geld.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Misschien kan je hem op deze site vinden. Dit is een postzegel catalogus online er staan verschillende postzegels van Hitler op, helaas niet bij alle de waarde en van de waarde die de andere hebben kan je niet op vakantie :)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Dat hangt van de mate van zeldzaamheid af. Er worden complete vellen a 100 stuks te koop aangeboden, dus stel je er niet te veel van voor.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding