Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (3)

Door ze te downloaden in de Appstore.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
ALs je een boek hebt in Epub formaat of PDF (die kan je bijvoorbeeld soms gratis downloaden of ergens kopen), dan sleep je het bestand (epub of PDF) in Itunes in het gedeelte Bibliotheek.

Het bestand komt dan vanzelf op je Ipad.

Als je een boek koopt via Itunes store gebeurt dat alles automatisch, maar boeken hoef je niet persé via de Itunes store te kopen of te downloaden.

Toegevoegd na 2 minuten:
Als je slepen lastig vind kan je ook Itunes eerst openen en dan kiezen voor het menu Bestand - bestand aan Itunes toevoegen.

Toegevoegd na 5 minuten:
Afhankelijk van je instelling zal Itunes het bestand ook daadwerkelijk in de Itunes muziek directory plaatsen (onder de map Boeken). Je boek staat dan wel op twee plekken op je PC. Ik verwijder dan meestal het boek uit de download directory.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
download iOS 5 en dan krijg je een nieuwe app: kiosk. ga dan naar appstore - categorieën - kiosk en zoek wat magazines en kranten (NY Times)

of

Ga naar appstore, download iBooks, ga naar categorieën - boeken en kies daar boeken die je in ibooks wil zetten.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Dit is niet wat wordt gevraagd denk ik. De Kiosk is bedoeld voor magazines en kranten en met name betaalde abonnementen. De vraag is wat je moet doen met een boek dat je ergens anders hebt gedownload en op je Ipad wilt hebben.
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
dat zei ik toch als 2de?

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding