Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (3)

Door het resetten van een router zet je deze weer terug naar de fabrieksinstelling. Kan soms nuttig zijn als je de router niet meer goed functioneert. Achter op de router heb je een kleine opening waar bij staat "reset". Met een dunne pen (of tandenstoker) kun je deze knop enkele seconden ingedrukt houden en loslaten. Na enkele minuten zal de router weer volledig opgestart zijn.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
je kunt meerdere dingen doen maar als je een internetstoring hebt is het ook voldoende even de stekker eruit trekken en 10 seconde te wachten en dan weer aan te sluiten
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
als de router altijd goed gewerkt heeft dan even de stekker eruit halen en opnieuw opstarten. Een harde reset (naar fabrieksinstellingen door het knopje in te drukken) kan ook, maar als er instellingen in de router zijn gemaakt ben je deze kwijt. Bv DHCP kan aan of uit gaan en als je modem dit al heeft werkt het niet meer. Dus de stekker eruit is het beste om mee te beginnen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding