Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

hoe kan ik terugvinden of ik mijn belastingaangifte volledig heb ingevuld?

Ik weet niet zeker of ik hem nou goed heb opgestuurd of niet? Dus wil ik graag weten of alles goed is gegaan maar ik weet dus niet hoe ik dit kan doen.

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
947

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Als je hem hebt verzonden met je didid dan komt het eindscherm weer in beeld en daarop staat dat je hem verzonden hebt.

Of je opent het programna opnieuw, gaat links in het venster meteen naar beneden en klikt op ondertekenen en verzenden. Daar staat ook of hij al weg is.

En anders paar weken wachten, krijg je schriftelijk bevestiging van de belastingdienst
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Niet het beste antwoord. Het programma houdt inderdaad bij of de aangifte ingediend is (dan krijgt hij een code en wordt hij geüpload), maar niet of deze ook 'ondertekend' is. Dat gebeurt namelijk buiten het programma op een website. Dat biedt dus geen zekerheid. En bij een paar weken wachten riskeer je de kans op een verzuimboete. Gewoon nog een keer insturen dus.
fisbel
12 jaar geleden
Het vreemde is dat een aangifte met een digitale handtekening zoals gebruikt door vakbonden en ouderenbonden (dit jaar voor het laatst) wel de melding geeft: verzonden op ....... / verzendingen met DIGID geven de melding: naar ondertekenen op ..... Heeft nielx een verklaring waarom bij digitale verzending het wel mogelijk is te vermelden: verzonden op .....
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Nou, jullie zijn me kwijt hoor.
Als ik hem digitaal verzend wordt ik doorgelinkt, voor de digid in, zegt ie dat het verzonden is, ga ik terug naar t eerste venster en daar staat verzonden op x datum om x tijd.
Voor de zekerheid sluit ik dan alles af, klik het nog eens open en cgeck, en dan staat er weer dat het verzonden is.
Dus ik snap nu de fuzz hier niet meer helemaal... :-(
Bij 1% twijfel of de aangifte wel is verstuurd, gewoon nog een keer opsturen. Wel minimaal 24 uur wachten voordat er opnieuw wordt verzonden. Er kan zelfs tot 5 keer opnieuw worden verstuurd.

Een andere manier is de Belastingtelefoon bellen en vragen of de aangifte binnen is
(Lees meer...)
fisbel
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding