Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

youtube en andere filmpjes zoals vimeo laden super traag en blijven steeds hangen. wat nu?

ik heb een paar dagen geleden mijn computer laten herinstalleren en opschonen, even wat informatie zodat je me misschien beter kan helpen. ik gebruik Windows 7, Google Chrome, ImgBurn, Malwarebytes Anti-malware, Microsoft Security Essentials, nieuwste versie adobe reader en java, Microsoft Silverlight en firewall. als ik een Youtube filmpje aan klik duurt het ong een minuut voordat de reclame laad. dan nog een ong 45 seconden voordat het filmpje start. Bij korte filmpjes draait hij zonder problemen helemaal af, maar bij iets langere filmpjes stopt ie steeds om vervolgens heel lang te laden of blijft het beeld en geluid hangen terwijl de seconden door gaan. alles geprobeerd zelfs Ziggo+ gebeld en de andere computer (want die heeft het ook) laten overnemen en hij is er ook niet uitgekomen. radeloos en geen idee meer wat we moeten doen. laatst trouwens ook de router vervangen omdat de oude defect was. (pas nieuwe tv gekocht maar internet doet het niet meer) Ik hoop dat iemand kan helpen ik weet het echt niet meer.

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
1.3K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

je kan een youtube video ook downloaden met www.keepvid.com dan kopieer je de video linke en plak je die balk op de keepvid site en dan klik je op enter
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding