Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe komt het dat ik soms zo weinig waterdruk heb als ik douche?

Soms komt er een heel krachteloos straaltje uit de douche, zo weinig dat het amper lukt om te douchen. En een andere keer is het weer een normale straal. Terwijl ik alleen thuis ben, niemand anders water gebruikt en ik geen (afwas)wasmachine o.i.d. heb aan staan.
Waar kan dat aan liggen?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Wonen
1.1K
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Woon je in een appartement?? Daar kan het ook aan liggen als men allemaal douche/ water gebruikt krijg je wat stralen minden.
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Nee, gewoon een geiser. Geen thermosstaatkraan. En ik woon ook niet in een appartement, in een rijtjeshuis.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

het kan zijn dat je geiser schoon gemaakt moet worden ,en dat hij bij je afwas ook niet heet genoeg meer geeft ,en dan kan het aan de brander liggen die moet dan vervangen worden,is bij mij ook gebeurt toen ik in dit huis kwam wonen alleen problemen er mee toen heb ik er een verzekering bij genomen bij de delta ,waar ik me gas en electrisch van afneem en krijg nu elk jaar een controle en eventueel onderdelen als er iets aan mankeert
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding