Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoeveel kost een ruitenwisser motor?

Vanmorgen zette ik mijn motor aan voor de verwarming en gingen de ruitenwissers werken. Maar omdat het heeft gevroren hadden ze weerstand en gingen ze over elkaar heen. Ik heb wel gelijk de wissers weer terug gezet maar nu is de wisser aan de bestuurderskant stuk.
Weet iemand of dat makkelijk (en dus goedkoop) te maken is?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Auto's
5K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Is nogal afhankelijk van het merk en type auto. Ik heb namelijk een Audi en een Opel gehad en de prijs in onderdelen ging bij de Audi ooit eens 4 keer over de kop t.o.v. de Opel.
De aansluiting is echter vrij eenvoudig en vrijwel iedereen moet dit kunnen doen (de een doet er wel langer over dan de ander uiteraard).

Wel is het aan te raden als je het goedkoop wil maken om eens te kijken op de sloop. Deze onderdelen hebben over het algemeen een vrij lange levensduur, waardoor slooponderdelen ooit net zo lang mee gaan als nieuwe onderdelen.

Houd bij een nieuwwaarde echter rekening met een bedrag van €100,- voor het onderdeel dan zit je qua prijs een eind in de goede richting.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Al eens geprobeerd jouw opdracht op Movible.nl aan te bieden?
Via Movible.nl vindt je gegarandeerd een (auto)technici voor reparatie, onderhoud of montage van jouw ruitenwisser. Zo kun je online opzoek naar de voordeligste of beste deal.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding