Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

weet iemand of MMS goed werkt?

MMS staat voor Mineral Miracle Supplement. Het zou een soort alternatief moeten zijn voor antibioticum. Je zou er veel ziektes mee kunnen genezen. Dus ik vroeg me af of hier mensen zijn die het gebruikt hebben, en wat hun ervaringen ermee zijn.
http://www.miraclemineral.org/
ook ok veel andere websites te vinden.

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
759

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

"The answer to AIDS, hepatitis A,B and C, malaria, herpes, TB, most cancer and many more of mankind's worse diseases has been found."

Wat denk je zelf? Heb je echt nog meer aanwijzingen nodig dat dit de zoveelste 'wonderpil' is die oplichters je aan willen smeren?

Het lijkt verdorie wel een uit de hand gelopen Bio-Stabilreclame: "Ja, het werkte zo goed tegen mijn blaasontsteking dat ik zei tegen m'n zus, ik zeg, dat helpt vat ook voor jouw migraine!"

Als je echte informatie wilt over de werkzame stof (chlorine dioxide), is zelfs Wikipedia al een betrouwbaarder bron. Het is een stof die al heel lang gebruikt wordt, voor desinfectie en als bleekmiddel. De werkzaamheid als desinfectans is al lang en breed onderzocht.

Bovendien: als mensen in gebieden waar het gebruikt wordt om drinkwater te zuiveren spontaan immuun waren tegen AIDS, hep. A, B en C, Malaria, herpes, TB en kanker, héb ik zo'n vermoeden dat dat al wel iemand zou zijn opgevallen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
lees diversen forums dan kom je er achter
geloof niet altijd wat bedrijven beweren voorla niet op gezondheids gebied
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Mee eens SuzyQ + Ik zou pas dit soort spul gaan gebruiken als ze klinische studies gedaan hebben, en dat lijkt me niet anders was de wereld genezen. Dit soort "medicijnen" zijn voor mensen die ten einde raad zijn, dus je kunt het proberen maar als je een beetje helder nadenkt weet je zelf ook dat het niet gaat werken. Ik ben inmiddels genezen van mijn griepje, wil iemand mijn biostabil 2000 kopen?
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
als het erkend is als geneesmiddel is het betrouwbaar anders is het gewoon kwakzalverrij
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
geloof dat soort onzin niet op filmpjes lijkt alles mooier dan in de werkelijkheid
filmpjes kunnen onzettend bedriegen
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Als het een antwoord op AIDS zou zijn, zou het wereldnieuws zijn. Alles wat je op televisie ziet is nep!
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
@Ca44: eigenlijk was je vraag 'weet iemand of MMS goed werkt?'. Mijn antwoord had dan ook 'ja' moeten zijn. Iedereen die even verder kijkt dan de beloftes van de verkoper weet of dit goed werkt. Dat doet het namelijk absoluut niet, in ieder geval niet in de zin dat je er AIDS, hep. A, B en C, Malaria, herpes, TB en kanker en nog meer van de ergste ziektes van de mensheid mee kan genezen. Maar vertel eens over je *eigen* research? Je weet wel, de research die verder gaat dan de 'informatie' die je wordt aangereikt door de oplichters die hun geld verdienen met deze kwakzalverij? Om zelfs maar één hint aan te dragen: heb je bijvoorbeeld de volgende bewering, die me nogal cruciaal lijkt, nagetrokken? "Separate tests conducted by the Malawi government produced identical 99% cure results. Over 60% of the AIDS victims that were treated in Uganda were well in 3 days, with 98% well within one month. More than 90% of the malaria victims were well in 4 to 8 hours." Dit is gemakkelijk genoeg na te gaan, als dit waar is, dan is het namelijk wereldnieuws. Dan hoef je niet eens allerlei moeilijke medische tijdschriften door te worstelen, zulke resultaten zouden voorpaginanieuws zijn. Dus mocht je het nog niet gecontroleerd hebben: hup, in researchmode! Ik kan je nu alvast vertellen dat ik dit niet heb kunnen verifiëren, maar iemand die zo hamert op 'research' heeft ongetwijfeld al vele onafhankelijke bronnen geraadpleegd. Kun je misschien die bronnen even vermelden, het lijkt me bere-interessant om ze zelf te kunnen raadplegen.
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Er bestaat echter geen enkel wetenschappelijk bewijs voor dat het middel ook daadwerkelijk helpt
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Dat is omdat die 'simpele vraag' een nep-geneesmiddel noemt. Eén dat nog voor vergiftiging kan zorgen ook. Iets dat zieke mensen in hun wanhoop ertoe kan drijven het te gebruiken in plaats van echte medicijnen. En dan ook nog met een link naar een site waar o.a. mensen wordt aangeraden bij een vermoeden van kanker géén dokter te raadplegen: "Here is something your doctor will never tell you, there has been a medical test for cancer that is 99% effective for more than 25 years. It is more effective, less dangerous and cheaper than all other medical cancer tests. It’s called AMAS cancer test. You don’t have to go to a doctor; the test is available on the Internet." Vervolgens gaat het door met de behandelmethode voor de kanker die je hebt aangetoond met een testkit van internet. Wederom zonder dokter. Het beste waar je op kunt hopen, is dat alleen mensen die geen kanker hebben door die test wordt verteld dat ze het wel hebben, zodat geen echte kankerpatienten gedreven worden tot het mijden van echte medische zorg. Dan is het 'alleen nog maar' oplichting en het verkopen van een giftig middel. Waarom de felle discussie? Als ik dit soort levensgevaarlijke kwakzalverij tegenkom, kan ik het voor mezelf niet moreel verantwoorden om daar mild of niet op te reageren. Dit zijn niet zomaar oplichters, dit is oplichterij die mensenlevens kan kosten.
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Het gaat er niet om of je MMS hier probeert te propageren. Ik ga er zelfs helemaal van uit dat dat niet zo is, dan had je deze vraag namelijk niet hoeven stellen. Maar bedoeld als propaganda of niet, feit is dat ik het product hier tegenkom, en het de morele verantwoordelijkheid van ieder mens vindt om dit soort kwakzalverij van een antwoord te voorzien. Stel dat ik dat niet zou doen, dan zouden nog jarenlang onschuldige mensen via jouw vraag op die website kunnen komen, en wie weet al die beweringen over wat voor wondermiddel het is geloven. Ik kan niet niets doen als het ook in mijn macht ligt dat te voorkomen. Al is er maar één persoon die mijn antwoord op deze vraag leest, en besluit dit middel links te laten liggen en een dokter te raadplegen. Dan is mijn doel al bereikt. Laat het dan ook duidelijk zijn dat mijn felheid niet een aanval is op jou, maar op de kwakzalvers die MMS verkopen!
Het is gewoon kwakzalverrij want het middel is geen erkend geneesmiddel

Toegevoegd na 2 minuten:
Er bestaat echter geen enkel wetenschappelijk bewijs voor dat het middel ook daadwerkelijk helpt
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding