Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waar kan ik deze denim rugzak kopen/bestellen?

Ik heb een hele mooie denim rugzak gezien, maar ik kan die rugzak/soortgelijke rugzak nergens vinden. Ik kom dan telkens uit bij eastpack denim, die er niet op lijkt.

Is deze rugzak trouwens ook stevig?

Toegevoegd na 6 uur:
Graag naar nederland te verzenden, en binnen 10 dagen

Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
in: Mode
1.8K
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
De link komt toch van een site ?
En nee, deze lijkt me niet erg stevig, maar het kan altijd meevallen.
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
Ik heb er naar gezocht, maar ik kon hem nergens vinden. Ik denk dat je het best een Eastpak neemt, maar aangezien je voorkeur er niet naar uitgaat, zou je beter doorgaan met zoeken ;) denk ik. Succes verder!
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
Door je toevoeging kun je het vergeten. AliBaba verzend wel naar Nederland, maar niet binnen tien dagen. Dat zou de tas namelijk 3-4 keer zo duur maken. Alternatieven zijn alle Nederlandse links die ik je gegeven heb. En hoe hard je ook wilt, vraagt of eist, DIE tas voor DIE prijs op DIE voorwaarden, nee, dat wordt hem niet.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Precies die zal niet meevallen, want de Chinese webshop waar je het plaatje hebt gevonden, lijkt niet direct te verzenden naar Europa. (Hoewel je er altijd een mailtje tegenaan kunt wagen ; China wil altijd GRAAG zakendoen).

Ik heb er wel een paar gevonden die in elk geval ook van stonewashed spijkerstof gemaakt zijn. Durf alleen geen garanties te geven over hoe sterk ze zijn. Voor school is een goede merkrugzak toch wel prettig ; hij krijgt nogal wat voor zijn kiezen.

http://www.spijkertof.nl/product/jeans-rugzak/
http://www.checkyourbag.nl/superdry-montana-rugzak-wash-denim.html
http://www.doortje-vintage.com/nl/vintage/tassen/rugzakken/spijkerstof-vintage-rugzak-28181.html
http://www.depop.com/en/eleusenkamp/spijkerstof-rugtas-gebruikt-naar-mn
https://www.karmaloop.com/product/The-Destination-Denim-Backpack-in-TieDye-Blue/356930


En hier heb ik hem toch ; van AliExpress

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-women-vintage-Denim-Backpack-Water-Wash-Backpack-American-Apparel-Bag-school-bag-for-boy/32379667088.html?spm=2114.01020208.3.71.0wOAzx
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

In Amerika en ook in China. Het is een slappe tas van spijkerbroekstof, dus net zo sterk als een spijkerbroek. Zal dus ook net zo verkleuren. Heeft geen merk, maar is retro. Zie bijvoorbeeld http://store.americanapparel.net/denim-school-bag_rsa0508d en http://nl.aliexpress.com/item/FREE-SHIPPING-American-apparel-brief-vintage-retro-finishing-water-wash-denim-backpack-aa/1206764175.html
(Lees meer...)
Amadea
8 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding