Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (5)

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Op mijn werk (catering) is de regel 5 dagen. Dit kan zowel met schaal als ongepeld onder water. In het laatste geval dien je dagelijks het water te verversen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Uit eigen ervaring zeker wel 10 dagen, en nog wel iets langer.
Een gekookt ei wordt na een lange tijd ietwat groen, dan ies deze nog wel eetbaar, maar niet meer zo lekker.

Ruik goed, en vindt je dit vies, eet het dan niet meer.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
een ei moet je niet in een koelkast bewaren maar juist erbuiten. je moet je etenswaren bewaren net zoals in de supermarkt of bij een eierboer......erbuiten.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding