Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Glazuur bestaat vooral uit water en suiker. Suiker is een uistekens conserveringsmiddel. Je kunt de verpakking in een afgesloten bakje of zakje in de koelast bewaren. Je kunt het blijven gebruiken tot het te hard geworden is voor gebruik.

Toegevoegd na 23 uur:
uistekens moet zijn: uitstekend
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Het is gewoon suiker, kun je afgesloten heel lang bewaren, sluit het wel af tegen indrogen...
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Goed dichtplakken, dan kan je het nog een weekje houden. Is het toch te stroperig geworden doe er dan een drupje water bij en roer het los.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding