Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Mijn broertje wil een drumstel kopen. Weet iemand goeie kwaliteit en goedkoop?

None

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Overig
528

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Verdiep je eerst in info voor de aankoop. Je koopt zo'n stel maar één keer en dan wil je er wel eentje die bij jou past. Daarom kunnen mensen wel allerlei merken roepen, maar daar heb je niet zoveel aan. Je moet het horen, het geluid. En voelen, die drumstokken..

Bezoek ook meer dan één muziekinstrumentenwinkel. Om de info en de prijzen te vergelijken.

Bij de muziekschool kun je ook eens langsgaan. Daar krijgen jongelui les en dan weten ze er al meer van. Misschien mag je wel even proberen. Je broertje dan.

En tref thuis geluiddempende maatregelen. Anders heb je terecht je buren briesend op bezoek...

Als je met google zoekt op meest verkochte drumstel, dan lees je in ieder geval over de vele soorten die er te koop zijn. Als je dan zelf op zoek gaat naar een drumstel, eventueel tweedehands (en vraag dan waarom dat verkocht wordt...) dan heb je zelf de kennis al over dat instrument.
Ik denk wel dat je niet de prijs boven de kwaliteit moet laten gaan. Geen impulsaankoop. Dan liever wat doorsparen en als je het dan nóg wilt, een mooie aankoop doen...

http://drumstelverhuur.mysites.nl/mypages/drumstelverhuur/499985.html
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding