Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

tot wanneer krijg je vroegboekkorting bij arke als je in juni 2015 op vakantie wilt ?

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
in: Vakantie
926
jodyenboyke
9 jaar geleden
Of het is vroegboekkorting of last-minute korting, het zijn lokkertjes. In december is het meestal duur om te boeken. Kijk dagelijks is naar het verschil in een boeking naar het te betalen bedrag, je zult zien dat dit verschilt, zeker als je regelmatig je cookies verwijderd. Ik had in 2013 geboekt voor maart 2014 en ben geen lagere prijs meer tegen gekomen. Maar meestal boek je mijn fav. bestemming uiterlijk 2 maanden van te voren. De reiswereld is en blijft een vage bedoening met veel lokkertjes.
jodyenboyke
9 jaar geleden
Als je via internet boekt, kan je soms nog voordeliger uit zijn als je boekt bij de vele internetreisbureaus's die hun reis bij Arke inkopen.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

De actieperiode van de Kassakortingkorting loopt van 9 december 2014 t/m 5 januari 2015. U krijgt Kassakortingkorting als u boekt in bovengenoemde actieperiode en vertrekt in de periode 1 januari t/m 31 oktober
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding