Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waarom wordt er in landen als Italië en Spanje zoveel lang houdbaar fabrieksbrood verkocht?

Supermarkten in Italië en Spanje liggen vol met voorverpakt lang houdbaar brood. Dat brood is niet echt lekker en alleen geroosterd nog enigzins eetbaar. In die landen kan met verder wel prima vers brood bakken. Waarom wordt er dan toch zoveel van dat spul verkocht? Wat doen ze er zoal mee?

Picture for question
bamibal
12 jaar geleden
5K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

In Spanje is pan Bimbo volkomen normaal, het merk wordt eigenlijk aangeduid voor alle brood zoals wij dat kennen, het normale gesneden brood in een broodzak.
Vooral kinderen in Spanje krijgen Pan Bimbo brood, omdat die niet houden van het harde stokbrood.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding