Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Welke vraag werd het meest beoordeeld door lezers als Goeie vraag ?

Na aanleiding van al die berichten over goeie vraag zelf, ben ik nu eens nieuwsgierig, of er een bepaalde top tien bestaat, van vragen, die door lezers als goeie vraag werden bestempeld, globaal als ik zo kijk, dan ligt het gemiddelde rond de 5, maar is er nu echt een vraag geweest, die eruit sprong ??

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
149

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

De vraag die het vaakst als "Goeie Vraag" is beoordeeld, wisselt natuurlijk steeds. Op elk moment kan er een andere topper zijn.

Welke vraag op een bepaald moment de topper is, kun je vinden op onderstaande Bron. Op die pagina zie je de vragen gesorteerd op hoe vaak ze als "Goeie Vraag" zijn gemarkeerd.

Om te zien *hoe vaak* een vraag als "Goeie Vraag" is gemarkeerd, moet je naar die pagina gaan en op de betreffende vraag klikken.

Op dit moment staat de topper op 92 keer "Goeie Vraag". Maar dat kan natuurlijk elk moment veranderen...
(Lees meer...)
Cryofiel
13 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Als je afgaat op het aantal maal dat een vraag ge-‘Goeie Vraag!‘d is: "Wat gebeurt er als heel veel mensen deze vraag markeren als ‘goede vraag’?" (http://www.goeievraag.nl/vraag/gebeurt-heel-mensen-vraag-markeren.1879)

Toegevoegd na 17 seconden:
[Wat gebeurt er als heel veel mensen deze vraag markeren als 'goede vraag'?]
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding